maanantai 8. huhtikuuta 2019

Viimeinen viikonloppu Bernissä







Tällä viikolla on taas aika lähteä kohti Suomea kesän viettoon. Tosin kesä taitaa vielä olla vain kaukainen haave ja kevät tekee vasta tuloaan Suomessa. Vietimme viimeistä viikonloppua Katharinan kanssa treenaten, joogaten, syöden ja juoden. Pakkasin autoni valmiiksi ja laitoin tavaroita kesäsäilöön. Tarkoitus on olla Suomessa kesän yli, mutta koti-ikävän iskiessä voin palata Sveitsiin milloin haluan. Koulun vuoksi tulen joka tapauksessa takaisin pariksi viikoksi kesäkuussa.

Lähtö on haikea ja vaikea, niin kuin se aina on. Bernin kesä on ihana ja harmittaa että jään siitä paitsi. Samalla tiedän että myös Suomen kesä on ihana.

Kuvassa on muuten minä ja Einstein! Einstein eleli täällä Bernissä muistaakseni vuoden ajan, ja asunto jossa hän asui toimii museona nykyisin. Kävimme myös Rosengartenissa syömässä josta on hienot näköalat yli Bernin. Ruoka oli hyvää ja drinkit maistuivat. Sunnuntaina siitä saikin sitten hieman kärsiä.

Hyvää viikon alkua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tell Katharina I said "HI".

    But of course, you won't see this so I guess I'll just have to tell her myself, when I see her. But since I never see her, she'll never know I said "HI".
    Oh well.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I did see this! And I told her Hi :-) She says Hi back!

      Poista