keskiviikko 17. huhtikuuta 2019

Autolla Sveitsistä Suomeen








Viime viikko kului ajaessa läpi Euroopan, Sveitsistä Suomeen. Tulin autolla sillä jään pidemmäksi aikaa, tarkoitus olisi viettää kesä Suomessa. Mutta niin kuin aina sanon, jos jostain syystä alkaa tuntumaan siltä että pitäisi palata Sveitsiin jo aikaisemmin, on se mahdollisuus aina olemassa.

Tällä kertaa sain yhdistettyä ajoon myös asiakaskäyntejä, ja sain yhdeksi illaksi jopa kollegan liittymään seuraani. Tämä teki matkasta pidemmän, mutta sain toisaalta viettä viikonlopun perillä Suomessa ajamisen sijaan. Lähdin matkaan tiistaina aamulla Bernistä ja saavuin Helsinkiin lauantaina aamulla.

Matka alkoi ajamalla Bernistä Hannoveriin, johon jäin yöksi. Tarkoitus oli tavata ystävääni Janinea Hannoverissa, mutta hän joutui auto-onnettomuuteen ja tapaaminen peruttiin. Onneksi hänelle ei käynyt kuinkaan. Kävin sitten yksin syömässä ehkä huonoimmassa meksikolaisessa ravintolassa jossa olen ikinä käynyt.

Seuraavana päivänä jatkoimme Hannoverista Länsi-Tanskaan, jossa yövyimme kollegani kanssa kivassa Boutique-tyylisessä hotellissa. Pienessä kylässä oli ainoastaan yksi ravintola, jossa tarjoiltiin ainoastaan yhtä ruokalajia. Onneksi tämän päivän menussa oli oikein maistuva kala-annos.

Aamulla teimme asiaskäynnin, ja sen jälkeen jatkoin yksin Kööpenhaminan ja Malmön kautta Jönköpingiin. Pysähdyin Malmössä kivassa ravintolassa tankkaamassa salaattia. Pitkien ajomatkojen takia ruokavaliolla on entistä enemmän merkitystä ja on tärkeää syödä terveellisesti jotta jaksaa. Jönköpingissä yövyin Clarion hotellissa keskustassa. Ilmainen illallinen oli positiivinen yllätys, vaikka olinkin työmatkalla. Hotellilla oli myös sauna, jossa tietenin kävin.

Jönköpingistä jatkoin perjantaina Tukholmaan, josta otin laivan Helsinkiin. Kulutin jälleen kerran lähes 500 euroa tax free -myymälään, ostaen kosmetiikkavarastot täyteen. Harmikseni Viking Line oli lopettanut Tromborg-tuotteiden myynnin kokonaan.

Reissu oli jälleen pitkä, ja tuntui että kroppa oli jumissa monta päivää ajon jälkeen. Onnistuin tekemään hotellihuoneessa lyhyehkön treenin sekä joogan joka päivä, näitä suosittelen ehdottomasti myös  muille työmatkailijoille. Oma suosikkini on Boho Beautiful:n 7 päivän core-treeniohjelma.





2 kommenttia:

  1. What in the hell is that red "mashed potato" looking lump of food?

    VastaaPoista
  2. I would do anything to take that drive!!! From Switzerland to Finland! Can't even imagine how much fun that would be.

    VastaaPoista