tiistai 16. lokakuuta 2018

Zürichin yöelämää etsimässä





Päätimme lähteä Katharinan kanssa katsomaan Zürichin yöelämää lauantaina. En ole koskaan käynyt tanssimassa missään Zürichin klubilla, ja ajattelin että ehkä olisi aika kokeilla sitä. Varasimme hotellin keskustasta ja selvittelimme missä olisi parhaimmat bileet. Alkuillasta kävimme syömässä Bebekissä, josta saa todella hyviä ja melko edullisia mezejä. Tämän jälkeen suuntasimme cocktailbaariin juomaan Cosmopolitaneja yhdessä Katharinan ystävän Laurencen kanssa. Muutaman drinkin jälkeen jatkoimme katsomaan jonoja pariin ennalta valikoituun yökerhoon. Jo jonoista päättelimme että paikat eivät olleet meitä varten. Kaikki olivat n. 20 vuotiaita, eikä minua enää kauheasti jaksa kiinnostaa sellaiset paikat. Menimme siis vielä eteenpäin kolmanteen yökerhoon, jossa sattui olemaan FlowerPower juhlat. Tämä ei myöskään houkutellut meitä, vaan päädyimme sen sijaan yökerhon kyljessä olevaan ravintolaan tanssimaan. En tiedä mitä täällä oli alkuillasta tapahtunut, mutta lattiat olivat aivan täynnä paperipyyhkeitä. Tanssimme siellä jonkun aikaa, ja musiikkikin oli ihan ok. Minua alkoi kuitenkin ärsyttämään paperipyyhkeet jossain vaiheessa niin paljon että päätimme lähteä. En vain ymmärrä tällaista paperin tuhlausta.

Yö oli huonosti nukuttu, hotellissamme ei ollut äänieristystä ja sänky oli todella kapea. Nukuin ehkä pari tuntia. Aamulla menimme vielä mukavaan kahvilaan aamupalalle, ennen kuin hyppäsimme autoon ja lähdimme takaisin Berniin. Sunnuntai menikin sitten nukkuessa.

Täytyy todeta että yökerhoelämä Zürichissä ei houkuttele enää tämän reissun jälkeen. Onko sitten niin että minun ikäiset eivät enää käy ulkona Sveitsissä, en tiedä. Nyt olisi edessä muutama viikko koulua ja töitä ja terveellisiä elämäntapoja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti