torstai 4. lokakuuta 2018

Kotiinlähdön aika


Kesä on nyt auttamattomasti ohi, ja tuntuu kuin olisin yliajalla Suomessa. Illat pimenevät, tekee mieli käpertyä peiton alle jo kahdeksalta illalla ja katsoa netflixiä. Kuohuviini on vaihtunut punaviiniin, ja fiilistelen kynttilöiden tuomaa tunnelmaa.

Tämä kesä on ollut todella ikimuistoinen, paljon on tapahtunut sekä hyvässä että pahassa, mutta enemmän hyvässä. Tuntuu kuin olisin vihdoin löytänyt jonkinlaisen tasapainon, rauhan sielulle ja mielelle. Luotan siihen että elämä kantaa, että olen vahva. Näin ei ole aina ollut. Tästä on kiittäminen useille ihmisille, mutta ennen kaikkea niille ystäville joille puran kaiken. Niille jotka ovat aina valmiita kuuntelemaan, vaikka toistelisin samaa tarinaa kuukaudesta kuukauteen. Jos te luette tätä tiedätte kyllä keitä te olette. Suomesta lähdön myötä tulee suunnaton ikävä niin monia ystäviä ja perhettä. Ehkä palaan tänne takaisin nopeastikin, mutta nyt on vain pakko palata Berniin ja katsoa voisiko elämä sittenkin vielä jatkua siellä. Aika näyttää mihin sitä elämässään päätyy.

Syksy tuo mukanaan uusia seikkailuja. Lähden kiertelemään maailmaa yksin. Tarvitsen aikaa itselleni, haluan seikkailla ilman suunnitelmaa. Nyt tämä pitkäaikainen haave on vihdoin toteutumassa. Siitä lisää myöhemmin.

Tämä viikonloppu menee autoillessa Euroopan halki. Toivotaan suotuisia ajokelejä ja ruuhkattomia moottoriteitä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti