maanantai 13. elokuuta 2018

Ihanat kesäviikonloput vaan jatkuvat













Aika kuluu, mutta kesä sen kuin vaan jatkuu. Jokaisessa päivässä on tänä kesänä ollut jotain hienoa, muistamisen arvoista. Muistoja on paljon, uusia kokemuksia, ihan mahtavia hetkiä. Ja mahtavaia ihmisiä. Olen saanut rakennettua elämää tänne Suomeen nopeammin kuin olisin koskaan osannut toivoa. Ei haittaa että on taas maanantai, sillä myös tällä viikolla on paljon kivaa luvassa.

Lauantaina lähdimme käymään Mummotunnelissa kaverini kanssa. Ihan vain siksi että kerran kesässä pitää käydä siellä tanssimassa. Edellisestä kerrasta oli tosin jo ainakin viisi vuotta aikaa. Tulimme paikalle aika alkuillasta, mutta siellä oli jo kova meno ja livebändi soittamassa. Tanssimme koko illan, katsoin seuraavan kerran kelloa joskus kolmen jälkeen, jolloin totesin että olisi ehkä aika mennä kotiin. Todella hauska ilta!

Sunnuntaina oli Flow-festareiden vuoro, vaikka viime kesänä jo vannoin että en tulisi tänne enää koska väkeä oli niin paljon. Kun näin Lykke Li:n esiintyjälistalla muutin kuitenkin mieleni. Olen kuunnellut häntä jo vuosien ajan, ja pidän kovasti hänen musiikistaan. Onneksi lähdin, kokemus oli hyvin erilainen kuin edellisenä vuonna ja tuntui että festarit oli hyvin järjestetty. En joutunut jonottamaan sisään, en vessaan enkä ruoka- tai juomapisteille. Lykke Li:n keikka oli todella hyvä, ja saimme kuunnella häntä rauhassa hyviltä paikoilta.  Alue oli jälleen tunnelmallinen niin kuin aina, varsinkin iltasella kun erilaiset valot näkyivät paremmin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti