keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Pitkiä päiviä työmatkalla Milanossa






Maanantaina oli jälleen aika hypätä koneeseen ja lähteä työmatkalle. Tuntui etten ollut yhtään ehtinyt viikonlopun aikana palautua jenkkireissusta, ja taas olisi pitkiä työpäiviä luvassa. Miten matkustaminen nykyään tuntuukin niin vastenmieliseltä ja raskaalta? Ei siis lomamatkat, mutta työmatkat. Ehkä se tarkoittaa myös sitä että olen tällä hetkellä ainakin jokseenkin tyytyväinen elämääni Suomessa, enkä siksi haluaisi olla poissa. Työmatkat sekoittavat aina arjen, ja esim. treenaaminen ja ruokavalio kärsivät.

Lähdin aamulla klo 8 koneella Milanoon, tarkoittaen että heräsin klo 3:30. En ole oikein koskaan pystynyt nukkumaan kunnolla jos minulla on aikainen lento tiedossa. Milanossa kävimme konferenssissa työkaverini kanssa. Onneksi konferenssin anti oli melko hyvä, joten ainakaan tämä ei ollut n.k. hukkareissu.

Illalla kävimme kävelyllä Milanon keskustassa, lähinnä pyörien Duomon ympäristöä. Kävimme syömässä ja tottakai jäätelöllä. Italiassa jäätelöt aina näyttävät paremmilta kuin maistuvat. Tuli jälleen mieleen että ensi kerralla Bernissä käydessä pitää muistaa käydä Gelateria di Bernassa, niillä on parhaimmat jäätelöt mitä olen ikinä maistanut.

Kotimatka oli ukkosmyrskyn vuoksi pahasti myöhässä, koneen piti laskeutua klo 23 Helsinkiin, mutta pääsimme laskeutumaan vasta klo 1:30. Olin kuitenkin tyytyväinen siihen että päästiin turvallisesti perille, eikä väsymys edes kauheasti painanut. Tuo alimmainen kuva on otettu koneesta Helsingin yllä puoli kahden maissa yöllä. Tähän vuodenaikaan ei vain tule kunnolla pimeää.

Nyt on onneksi parin viikon tauko ennen seuraavaa työmatkaa :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti