maanantai 18. kesäkuuta 2018

Kesäviikonloppu Helsingissä





Kyllä meitä suomalaisia on tänä kesänä ja keväänä hemmoteltu. En muista että olisi koskaan ollut niin hienot kelit kuin mitä nyt on ollut. Ilmankos elämä on tuntunut helpommalta ja kevyemmältä kuin talvella.

Viikonloppu meni jälleen liian nopeasti, niinhän ne aina menevät. Sää oli lämmin ja aurinkoinen, ja tuntui että vaikken mitään erikoista tehnytkään, sain kuitenkin paljon aikaiseksi. Oli jalkahoitoa, lounasta Iston ja Erikan kanssa, veljen perheen näkemistä, hautausmaalla käyntiä, asuntoesittelyä, niin ja häät. Lähdin ex-tempore mukaan Annan kaverin häihin aveciksi. Juhlat olivat Flying Dutch-laivalla Hakaniemen sillan kupeessa. Söimme, joimme ja tanssimme ihanaa kesäiltaa ja -yötä. Jatkoille mentiin Siltaseen. Opin flossaamaan, eli tanssimaan niin kuin ymmärtääkseni kaikki nuoret tanssivat tänä päivänä. Sain jopa kehuja että teen sen tyylillä, ehkä en ole sittenkään niin vanha vielä :-)

Keskustelimme hetkessä elämisestä, tulevaisuutta ei kannata paljon miettiä koska kaikki on epävarmaa. Menneitä ei saa mitenkään takaisin vaikka kuinka haikailisi niiden perään. Ainoa hetki mikä meillä oikeasti on, on juuri tämä hetki, tämä sekunti. Näillä mietteillä uuteen viikkoon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti