keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Syksy on saapunut Suomeen






Ei siitä ole kauaakaan (6 viikkoa tarkkaan ottaen) kun lähdin Suomesta autolla takaisin Sveitsiin kesälomien jälkeen. Nyt sain tilaisuuden palata Suomeen takaisin työmatkan tiimoilta. Käytän tietenkin kaikki tällaiset mahdollisuudet hyväkseni, jotta pääsisin moikkaamaan perhettä ja ystäviä. Lähdin siis Windsorista suoraan Suomeen ja vietin viikonlopun siellä. Aikaa ei ollut paljon, enkä ehtinyt nähdä kaikkia niitä ihmisiä joita olisin niin mielelläni nähnyt.

Suomessa oli jo selvästi syksyn tuntua ilmassa. Puiden lehdet olivat muuttuneet keltaisiksi, ilma oli raikas ja illat pimenivät aikaisin. Minulla kävi todennäköisesti tuuri kelien kanssa, sain vielä nauttia auringosta ja jokseenkin lämpimistä päivistä. Kävin lenkillä pari kertaa pitkän tauon jälkeen, ja kävimme ystävien kanssa testaamassa Löylyn saunoja. Merivesi oli jo melko kylmää, mutta pakkohan se oli käydä kastautumassa kuitenkin.

Kuvissa näkyy minun tämän hetken valopilkut, veljeni lapset. Lapset jaksavat aina muistuttaa siitä että elämä on tässä ja nyt ja pienet asiat voivat tuoda suunnatonta riemua päivään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti