tiistai 1. marraskuuta 2016

Zürichissä lounaalla










En ole käynyt Zürichissä kuin pari kertaa Svetsissä oleskelun aikana. On toki ollut tarkoituksena käydä tuolla useammin, varsinkin kun Zürich on kätevän tunnin junamatkan päässä Bernistä. Jotenkin sitä ei vain tule lähdettyä viikonloppuna vaikka Zürichillä olisi paljon enemmän esim. shoppailumahdollisuuksia tarjolla kuin Bernillä.

Nyt päätimme kuitenkin mennä Zürichin kautta lentokentälle. Tarkoituksena oli lähinnä käydä lounaalla jossain vanhassa kaupungissa ja tämän jälkeen suunnata kentälle. Autopaikan löytäminen Zürichistä lauantaina osoittautui vaikeaksi, jopa lähes mahdottomaksi. Olimme autolla liikenteessä koska matkatavaroita oli sen verran paljon että niitä olisi haastava kuljettaa junassa. Lopulta löysimme kuitenkin autopaikan ja pääsimme kaupungille.

Zürichin vanha kaupunki on aika erillainen kuin Bernin, ja se muistutti ainakin näin ensinäkemältä enemmän tyypillisiä Euroopan kaupunkeja, siitä tuli jopa Tallinna mieleen. Kovin kauan emme ehtineet siellä pyöriä ennen kuin oli aika suunnata kentälle. Joskus pitäisi ottaa tehtäväkseen tutustua tähän kaupunkiin paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti