sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Pikareissu Hollantiin ja muita matkoja




Viikon työreissu suuntautui Amsterdamiin, jossa meillä oli parin päivän kokous toimistolla. Amsterdamin toimisto on jo tuttu paikka, olenkin kirjoittanut täälläkin pariin kertaan tästä kaupungista. Tällä kertaa en ehtinyt kaupungille ollenkaan.  Kävimme tosin työporukan kanssa keilaamassa ja ulkona syömässä (keilahallissa sekin).

Erikoisinta tällä reissulla oli hotellihuoneeni. Kuvissa näkyy mun kuuden hengen ruokapöytä. Tämä oli siis kahden hengen huoneessa, jossa ei ole keittiötä tai edes keittonurkkausta. Kuinkakohan moni on oikeasti illastanut tässä? Ei tulisi itselläni mieleen kutsua ketään hotellihuoneeseen illalliselle. Mutta tulipahan tällainenkin koettua ja nähtyä.

Reissua riittää taas enemmän kuin tarpeeksi. Laskin että olen 23 päivän aikana vain 4 yötä kotona, loput 19 olen työmatkoilla tai lomamatkoilla. Nämäkin 4 yötä on ripoteltu yksittäisinä päivinä, jolloin käyn periaatteessa vain vaihtamassa matkalaukkua.Tämän rupeaman jälkeen minua odottaa onneksi parin kuukauden matkustustauko, jolloin pääsen kunnolla aloittamaan uuden crossfit harrastuksen ja nauttimaan Bernin keväästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti