lauantai 13. helmikuuta 2016

Fasnacht on täällä taas






Bernin kadut ovat jälleen tänä viikonloppuna täyttyneet soittokunnista ja juhlijoista kun Bernin Fasnacht järjestettiin perinteisin menoin. Kirjoitin tästä perinteikkäässtä karnevaalista myös viime vuonna täällä blogissa.

Viimeksi olimme juhlimassa Fasnachtia ilman asuja, ja päätimme tuolloin että ensi vuonna ainakin hankimme asut. Niin se vuosi vain kului liian nopeasti eikä asuja tullut hankittua. Löysimme sentään yhden merirosvohatun kaapista jonka vedin päähän. Se suojasi mukavasti tihkusateelta ja viritti juhlatunnelmaan.

Illan lopuksi eksyimme vielä ensimmäistä kertaa (!) Bernissä yökerhoon. Se osoittauti kyllä aikamoiseksi teinidiskoksi ja lähdimmekin aika nopeasti grillin kautta kotiin. Tänään on kuitenkin glühwein tuntunut päässä ja kropassa, en ymmärrä kuinka jotkut jaksavat juhlistaa karnevaalia kolme päivää putkeen, tai miten itse olen joskus moiseen pystynyt.

Edellistä Fasnacht päivitystäni lukiessani tuli myös luettua kommentit. Mari, jos olet vielä lukenut tätä blogia niin laitahan kommentti-osioon viestiä! Olisi mukava tavata, vaikkakin näin vuosi myöhässä!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti