sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Annecy shoppaillen










Lauantaina suuntasimme Annecy:n kaupunkiin Ranskan puolelle, noin 30 km Genevestä. Olin aikaisemmin kuullut kollegoilta Annecyn olevan mukavan pieni ja idyllinen pieni kaupunki, jossa olisi hyvät shoppailumahdollisuudet. Sveitsin frangin ollessa nyt vahvoilla, on euroalueella shoppailu erityisen houkuttelevaa. Lisäksi tuttavapariskuntamme Baselista oli myös innokkaita lähtemään Annecyyn ja he onnistuivatkin löytämään meille viikonlopuksi todella mukavan ja erittäin vanhan huoneistomajoituksen suoraan keskustasta.

Shoppailu oli siis lauantain agenda minulla ja Nicole:lla aamusta iltaan. Sillä aikaa kun me kiertelimme vaatekauppoja miehet suuntasivat La Clusaz:n rinteisiin. Täytyypä laittaakin erillinen vaatepostaus tännekin jos vain saan aikaiseksi ottaa kuvia. Alennusmyynnit jatkuvat vielä, joten pari hyvää löytöä tuli tehtyä.

Annecy oli muutenkin todella mukavan oloinen kaupunki. Kaikki on sopivasti kävelyetäisyydellä ja kesällä on varmasti mukava nauttia myös järvenrannasta. Keskellä kaupunkia on myös näyttävä linna ja sen vieressä pieni viinibaari. Myös ruoka on tottakai Ranskan puolella todella hyvää, ja mikä parasta, myös huokean hintaista verrattuna Sveitsiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti