keskiviikko 31. heinäkuuta 2019

Katharina vierailulla Suomessa






Hyvä ystäväni Sveitsistä, Katharina, vieraili Suomessa viime viikonloppuna. Säät eivät olisi voineet olla paremmat, aurinko paistoi ja lämmintä oli. Pidin myös itse perjantain vapaata töistä, vaikka kesä onkin muuten mennyt töitä paiskiessa. Perjantaina lähdimme päiväreissulle Porvooseen. Olen jo kauan halunnut käydä Porvoossa, eikä sille ole löytynyt aikaa. Täytyy sanoa että Porvoo oli positiivinen yllätys, pieniä putiikkeja oli vaikka kuinka monta, ja myös ravintolatarjonta oli hyvä. Ostin uuden lampun keittiöön ja hienon teepannun. Tänne pitää ehdottomasti tulla uudestaan.Illalla kävimme vielä treenaamassa ja syömässä El Rey meksikolaisessa ravintolassa josta on tullut oma suosikkini.

Launtaina kävimme aamujoogassa, jonka jälkeen suuntasimme Nuuksioon reippailemaan ja uimaan. Järvivesi oli ihanan viilentävää ja metsän hiljaisuus hiljensi myös kiireisen mielen. Ihmisiä oli jonkun verran, mutta onneksi metsä on iso. Illalla kävimme kokeilemassa minulle uutta sushiravintolaa, Sushibar + Wine Helsingin keskustassa, oikein hyvä.

Niin ne pari päivää vierähtivät nopeammin kuin olisi halunnut. Tällä viikolla minulla vierailee toinen ystävä Sveitsistä, Nathalie. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti