keskiviikko 17. heinäkuuta 2019

Kesäpäiviä






Heinäkuuta on tullut vietettyä Suomessa, ja se on ollut ihanan pysäyttävää. En ole tehnyt muita työmatkoja kuin tällä viikolla yhden Kuopioon autolla. Yövyin siellä Lapland Hotelsissa, jota voin lämpimästi suositella kaikille Kuopioon matkaaville. Ravintola oli mukava ja viihtyisä, saunatilat hienot ja muutenkin palvelu oli ystävällistä. Myös aamiainen oli erinomainen. Sijainti on kätevästi juna-aseman vieressä, keskustaan on lyhyt kävelymatka.

Kävin myös Matinkylässä, eli synnyinpaikkakunnallani, katsomassa kuinka vanhaa ostaria puretaan pois. Vanha ostari sisältää paljon lapsuusajan muistoja, ja oli jotenkin riipaisevaa nähdä miten se nyt hävitetään. Eihän se mikään hieno ollut, ja varmasti oli jo sen aika, mutta kuitenkin.

Viime viikonloppu meni mökillä, ensin Porkkalassa ystävän mökillä ja sitten omalla mökillä. Porkkalassa en ollut vieraillut useaan vuoteen, ja oli todella mukava nähdä vanhaa ystävää sekä hänen äitiään ja siskoaan. Täällä tuli oltua lapsuudessa jonkun verran, ja vanha saunarakennus herättää useita vanhoja muistoja.

Olen myös kierrellyt omia nykyisiä seutujani Helsingissä, ja löysin Hietaniemen hautausmaan läheltä hienot rantakalliot joille ilta-aurinko paistaa. Käyn Hietaniemessä muutenkin isäni haudalla, ja tänne on ihana pysähtää hetkeksi nauttimaan luonnosta. Hietaniemen hautausmaa on hienoa aluetta, kannattaa käydä vaikka ihan ihastelemassa luontoa.

Näin ne kesäviikot vierivät eteenpäin, kohta on jo elokuu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti