tiistai 23. heinäkuuta 2019

Kesäinen viikonloppu

Kuva: Anna Saraneva
Kuva: Anna Saraneva






Tähän viikonloppuun mahtu vaikka mitä, eli kaikkea muuta kuin sitä mitä pitäisi tehdä, eli koulua. Lähdin perjantaina mökille veljen perheen kanssa, käytiin merellä ja Sandnäsudd:ssa terassilla. Oli aivan ihana kesäinen lämmin ilta. Saunottiin, joskin meidän sauna hieman reistailee ja lämmittämisestä ei tahdo tulla juuri mitään. Oli niin kiva viettää aikaa lasten kanssa (ja toki vanhempienkin), harmi että yhteistä aikaa ei ole enemmän.

Lauantaina lähdin Tallinnaan, jossa tapasin ystäväni Sveitsistä ja hänen reissukaverinsa. Söimme hyvin ja joimme ehkä muutaman liikaa. Vaikka kyseessä oli pikavisiittii on tällaiset pienet reissut kuitenkin aina niin hyviä irtiottoja arjesta. Vuorokauden aikana unohtui kaikki koulu- ja työhuolet. Tallinna oli tällä kertaa täynnä jenkkituristeja, olivat varmasti tulleet suurilla risteilyaluksilla joita satamassa näkyi. Ensi kerralla jään ehdottomasti pidemmäksi aikaa, nyt jäi hieronnat, kauneushoidot ja shoppailut tekemättä.

Sunnuntaina kävimme vielä iltasella kävelyllä Kaivopuiston rannassa. Tunnelma oli kuin olisi ulkomailla. Purjeveneet lipuivat hitaasti ohi, ja ihmiset hymyilivät ja olivat hyvällä tuulella. Löysimme yhdeltä sisäpihalta hienoja punaisia ruusuja, piti oikein pysähtyä kuvaamaan niitä.

Näitä viikonloppuja lisää kiitos :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti