tiistai 11. syyskuuta 2018

Ystäviä maailmalta käymässä














Tänä kesänä olen ollut siinä onnekkaassa asemassa että olen päässyt esittelemään Helsinkiä ystävilleni Sveitsistä. Nyt vuorossa oli Sveitsistä tulevan Katharinan lisäksi myös Saksasta tulevan Janinen vuoro. Janine ja Katharina ovat molemmat työkavereitani, ja etenkin Katharinasta on vuosien mittaan tullut yksi luottoystävistäni.

Suunnitelmissa oli käydä Nuuksiossa kävelemässä ja ehkä jopa mökillä. Loppujen lopuksi vietimme kuitenkin koko viikonlopun Helsingissä, syöden, juoden ja rupatellen. Kävimme perjantain Holidays:ssa syömässä, joka oli hienoinen pettymys. Ruoka oli toki hyvää, mutta meteli oli niin kova että keskustelu oli vaikeaa. Lauantaina kävimme Lonnassa saunomassa. Saunatilat olivat todella hienot, ja uimaan pääsi helposti heti saunan ulkopuolella. Tänne lähden ehdottomasti vielä uudestaan! Sunnuntaina laiskottelimme ja kävimme illalla katsomassa kauhuleffa Nunnan. Nyt ei tarvitsekaan vähään aikaan käydä kauhuleffoja katselemassa, sen verran paljon elokuva on pyörinyt päässä.

Se on jännä miten omaa kaupunkiaan alkaa katsomaan eri silmin kun sitä esittelee vierailleen. En ollut aikaisemmin tajunnutkaan kuinka paljon ravintoloita ja kahviloita Helsingissä onkaan. Niitähän on joka nurkassa! Ja sushibuffetteja..en ymmärrä miten niihin kaikkiin löytyy asiakkaita. Kävimme testaamassa Haru:a ja se oli kyllä todella hyvä, ehdottomasti jatkoon. Molemmat tytöt pitivät Helsingistä ja etenkin ihmisistä täällä. Saimme hyvää ja ystävällistä palvelua kaikkialla. Ja tuntuuhan se kivalta kun joku kehuu Suomea :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti