maanantai 24. syyskuuta 2018

Kesän päättäjäiset



 




Kesä alkaa olemaan paketissa ja syksy on saapunut. Tänään satoi jo rakeita. Ja oli kylmä lenkkeillä t-paidassa. Pidimme parin kaverin kanssa "Back to 90's" bileet, saman tyttöporukan kanssa joiden kanssa bailasimme joskus 90-luvun lopulla lukioaikoina. Silloin saunoimme, teimme tacoja tai pizzaa ja lähdmme alaikäisinä baariin tanssimaan. Tämä oli aika pitkälti jokaviikonloppuinen ohjelma, ainakin vuoden ajan.

Oli tosi mukava nähdä näitä tyttöjä, ja tuntui että vaikka ei olisi nähty vuosiin niin jatkoimme siitä mihin silloin jäimme. Päätimme että seuraavaan tapaamiseen ei odoteta 10 vuotta, vaan yrittäisimme tavata jo ensi keväänä uudestaan. Kaikki kuvat tästä illasta ovat sellaisia että valitsin olla julkaisematta niitä täällä. Ehkä se on mukavan illan merkki :-) Jatkoimme vielä mummotunneliin, jossa oli osuvasti kesäkauden päättäjäiset.

Seuraavana aamuna ikkunastani avautui kuitenkin julkaisukelvollinen näkymä. Kaunis aurinkoinen aamu, pilvet horistontissa. Lähdimme äitini kanssa kesämökille, viimeistä kertaa tänä kesänä. Tarkoituksena oli lähinnä nauttia luonnosta ja mökin hiljaisuudesta, käydä saunassa sekä käydä läpi tavaroitani joita olen kesän aikana onnistunut sinne kasaamaan. Uskaltauduin jopa uimaan lenkin jälkeen, vaikka vesi oli jo melko kylmää.

Siinä se nyt oli, ensi keväänä sitten taas uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti