keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Epäonnistunut Ranskan matka


Tämän keväinen myyntikokouksemme järjestettiin upeassa vanhassa linnassa Pariisin ulkopuolella. Matkustin tänne viime viikon maanantaina lentäen, tarkoituksena kokoustaa aina perjantaihin asti. Olin kovasti odottanut tätä kokousta etukäteen, sillä siellä järjestettäisiin myös kauan kaipaamani myyntikoulutus. Lisäksi tiedossa olisi hyvää ruokaa ja mukavia kollegoita.

Epäonnekseni sairastuin heti paikalle päästyäni sen verran vakavasti, että sain sinnitellä pari päivää kokouksissa jonka jälkeen jouduin ottamaan junan kotiin. Koska Ranskassa on tällä hetkellä lakkoilu meneillään, ehdin juuri viimeiseen Sveitsiin vievään junaan ennen kuin lakko jälleen alkaisi. Kaikki iltalennot olivat peruutettu, kuten myös seuraavan päivän lennot.

Junamatka kotiin Berniin oli tuskainen, mutta pääsinpä kuitenkin lääkäriin seuraavana päivänä. Matkustaminen kipeänä on tuskaista, mutta onneksi näitä ei ole sattunut minulle montaakaan kaikkien näiden matkavuosien aikana.

Harmitti kovasti jättää kolleegat ja kokous kesken. Linnaa olisi ympäröinyt mielettömän hienot juoksumaastot metsässä. Mutta ensi kerralla sitten taas. Pääasia että olen nyt taas kunnossa ja työkykyinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti