tiistai 3. joulukuuta 2019

Fontainebleaun metsissä













Syksy on ollut matkoineen ja koulun kanssa melko rankka. Olen tehnyt päivät töitä ja illat ja viikonloput koulua. Edellisestä lomasta oli kulunut ties kuinka kauan aikaa. Huomasin että sietokyvyn raja lähenee kun aloin unohtelemaan asioita ja hävittämään tavaroita. Päätin siksi ottaa viikon lomaa ja rauhoittua hieman. Lomaa koulusta ei kunnolla voi ottaa, mutta edes lomaa töistä.

Lähdin Fontainebleaun metsiin, josta vuokrasin airbnb:n kautta pienen mökin. Fontainebleau sijaitsee n. tunnin päässä Pariisista, ja noin 5 tuntia Bernistä. Alue on tunnettu metsistään, joissa voi lenkkeillä, pyöräillä ja kiipeillä. Täällä sijaitsee myös minun kouluni suurin kilpailija, INSEAD.

Vietin päivät laiskotellen aamuisin, joogaten ja nauttien pitkästä aamupalasta. Päiväksi lähdin metsään seikkailemaan, lenkkeilin, kävelin ja kiipeilin. Kelit olivat todella hyvät, ja aurinko paistoi lähes jokaisena päivänä. Tämä oli hyvä vuodenaika käydä täällä, sillä ruska oli juuri parhaimmillaan (tai ehkä muutama viikko aikaisemmin olisi ollut vielä hienompaa). Sadepäiväksi lähdin käymään Pariisissa ihmettelemässä Notre Damin uudelleen rakentamista.

Tänne tulen ehdottomasti uudestaan. Alue on täynnä pieniä ranskalaisia kyliä jotka ovat todella söpöjä. Alueelta löytyy hyvin edullista majoitusta (n. 50 €/yö), ja metsät ovat uskomattoman hienot. Ensi kerralla ajattelin ottaa maastopyörän mukaan sillä pyöräilyreittejä oli todella paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti