torstai 2. toukokuuta 2019

Wappu



Tänä vuonna vappua vietettiin Suomessa aurinkoisissa tunnelmissa. Vappu kuuluu niihin juhliin jotka voisin hyvin skipata ja tehdä normaalisti töitä. Eihän tämä Sveitsissa ole mikään vapaapäivä, vaan ihan normaali työpäivä. Tänä vuonna päätin kuitenkin ottaa vapaata töistä, sillä matkaväsymys, muuttoväsymys, työväsymys ym. painavat päälle ja tarvitsin lepoa. Kävin vappuaattona syömässä vanhan työkaverini kanssa Pontus-nimisessä ravintolassa viiskulman lähistöllä. Nautin Punavuoressa siitä että voin vaivattomasti kävellen mennä melkeinpä mihin vaan. Ja jos kävely tuntuu liian raskaalta, niin nappaan Alepa-fillarin matkaan ja parin kilsan matka taittuu minuuteissa.

Vappupäivänä suuntasimme Kaivariin. En ole yleensä jaksanut lähteä piknikille, mutta koska tännekin on helppo kävellen mennä, lähdimme ystäväni Annan kanssa nauttimaan aurinkoisesta päivästä tuhansien muiden juhlijoiden kanssa. Otimme mukaan pullon skumppaa, mansikoita, kasvispyöryköitä ja dippivihanneksia. Törmäsihän siellä pariin muuhunkin tuttuun. Tämän jälkeen väsyttikin taas niin paljon että tulin kotiin nukkumaan päikkäreitä. Erittäin rento vapaapäivä, juuri sellainen jota tarvitsin.


2 kommenttia:

  1. This looks like a BLAST!!! I love festivals like this in the spring time.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yes Helsinki is full of nice happenings in the summer! You have to enjoy every bit of the sun to get through the winter :-)

      Poista