maanantai 20. toukokuuta 2019

Kööpenhaminan kevät



Olen melkein joka kevät Kööpenhaminassa käymässä. Joku läpikulkumatkalla Suomeen ajaessa tai muuten vain työmatkalla. Niin myös tänä keväänä. Kööpenhamina on ihana kesäkaupunki joka on kehittynyt paljon viimeisten vuosien aikana. Kivoja kauppoja, baareja ja ravintoloita on kaikkialla. Ruoka on erinomaista, ja olut vielä parempaa.

Tällä kertaa kyseessä oli konferenssimatka. Nämä ovat yleensä niitä raskaimpia, koska vapaa-aikaa on suhteellisen vähän. Päivät menevät seminaareissa, illat joko cocktail-tilaisuuksissa tai illallisilla. Ehdin käymään lenkillä yhtenä iltana, siinä se vapaa-aika tällä kertaa oli. Säät olivat loistavat, ja kesä on todellakin tullut myös Tanskaan. Konferenssin cocktail-tilaisuus järjestettiin Tivolissa, joka oli upean näköinen kaikkien kukkien kanssa.

Reissun jälkeen väsytti jälleen ja koko viikonloppu meni enemmän tai vähemmän reissusta palautumiseen. En jaksaisi enää yhtäkään työmatkaa tänä kesänä, mutta valitettavasti niitä on vielä todella paljon luvassa. Jotenkin pitäisi löytää se energia silloin kun on kotona.

Energistä ja aurinkoista viikon alkua siis kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti