torstai 26. heinäkuuta 2018

Kesän toinen reissu jenkkeihin





Bernistä lähdin lähes suoraan Bostoniin, kävin vain vaihtamassa matkalaukkua Helsingissä. Tämä oli jo kesän toinen työmatka jenkkeihin, kävin pääkonttorillamme Maine:ssa myös kesäkuun alussa. Kyseessä oli jälleen työmatka toimistollemme kokouksia pitämään. Lensin Iceland Air:n siivin Reykjavikin kautta, ja matkalla näkyi upeasti Grönlanti.

Bostonissa oli hieno keli, yhtä lämmintä kuin Suomessa mutta paljon kosteampaa. Kokoustimme päivät ja iltaisin kävimme yhteisellä illallisella. Omaa aikaa ei ollut, paitsi aamulla jos jaksoi herätä kukonlaulun aikaan. Kävin juoksemassa hotellin ympäristössä vaikka se todella tylsää olikin. Joskus on kuitenkin hyvä joutua lenkille moottoritien varteen, osaa sitten taas arvostaa näitä omia lenkkimaastoja Suomessa ja Sveitsissä.

Seuraavaan jenkkimatkaan on vähän reilu kuukausi aikaa. Nämä matkat eivät ole mitenkään kovin helppoja pitkien lentojen ja aika-eron vuoksi. Mieluiten kävisin Bostonissa vain pari kertaa vuodessa. Onneksi syksy on usein vielä todella hieno Maine:ssa, ja toivottavasti ensi reissulla ehtisi vähän nauttia siellä olevasta upeasta luonnosta myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti