maanantai 4. syyskuuta 2017

Hampurissa työmatkalla




Ensimmäinen työreissu lomien jälkeen suuntautui Pohjois-Saksaan, tarkemmin ottaen Hampuriin. Otimme työkaverimme kanssa aikaisen aamulennon Zurichistä, josta vuokrasimme auton ja lähdimme kiertämään asiakkaissa Hampurin lähistöllä. Oli todella vaikeata jotenkin muistaa mitä pitää ottaa mukaan lentomatkalle, tuntui kuin en olisi matkustanut lentäen ikuisuuteen, vaikka ei siitä ole kuin pari kuukautta sitten edellisen kerran.

Löysimme todella mukavan juuri remontoidun hotellin pienestä Leerin kaupungista. Illalla ehdin käydä kiertelemässä kaupungilla ja sain ostettua viidet (!) parit uusia housuja sekä pari paitaa. Saksassa hintataso on vain niin paljon edullisempi kuin Sveitsissä että shoppailu kannattaa aina kun siihen on mahdollisuus.


2 kommenttia:

  1. Hampuri on tehnyt muhun vaikutuksen pari kesää sitten elokuussa. Jotenkin kaikki toimi, kanavan seudut olivat täynnä kuhinaa ja muutenkin tyylikäs kaupunki. Mukavaa duunireissua! Minna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olen kuullut monelta että Hampuri olisi kiva paikka! Nyt lähdettiin kuitenkin suoraan kentältä ajamaan autolla eikä käyty Hampurissa ollenkaan, näin on käynyt myös edellisillä työmatkoilla siellä. Joten Hampuri on vielä näkemättä..

      Poista