lauantai 1. huhtikuuta 2017

Viikko Portlandissa


Parin kuukauden tauon jälkeen oli jälleen aika lentää Mainen Portlandiin vierailemaan pääkonttorillemme.  Maaliskuu Mainessa ei ole mitenkään paras aika vuodesta, lumi on juuri sulamassa, mutta ilma on vielä kylmä. Vähän niin kuin Suomen kevät yleensä: harmaa ja kylmä kevään pitäisi jo tehdä tuloaan.

Päivät Portlandissa täyttyivät tuttuun tapaan kokouksissa istumisella. Työpäivät meidän toimistolla alkavat yleensä noin klo 8, moni tulee töihin jo aikaisemmin. Kotiin lähdetään viiden maissa viimeistään. Olen itse tottunut olemaan myöhempään töissä, joten joskus töistä lähtiessä olen viimeisimpien joukossa vähän ennen kuutta.

Olen kärsinyt jo pari viikkoa flunssasta ja etenkin yskästä. Tämä on jo kolmas flunssa tänä vuonna, puolustuskyky on selkeästi pohjamudissa. Pitkä lento jenkkeihin ei tehnyt hyvää yskälle, ja kollegat pakottivat käymään toimistossa olevan työlääkärin juttusilla. Lääkäri passitti vielä eteenpäin keuhkokuvauksiin, joten tulipahan nyt koettua myös lääkärissä käynti jenkeissä. Onneksi keuhkokuumetta ei löytynyt, ja antibiooteille ei näin ollen ollut tarvetta. Moni kertoikin yskän kestäneen kuukauden ennen kuin on päässyt siitä eroon. Tupla-annos kodeiinia on onneksi auttanut nukkumaan edes osittain.

Olin vajaakuntoisena ja aikaerosta rasittuneena väsynyt tällä reissulla. Mietin miten saisin itseni kasattua kevään tulevia koitoksia varten. Tuntuu kuin eläisin säästöliekillä koko ajan eikä ylimääräisiä rasituksia juuri voi ottaa vastaan. Lomastakaan ei ole kulunut kuin pari viikkoa, eikä uutta lomaa ole ihan heti tiedossa. Tähän tepsisi varmaan ne kuuluisat "terveelliset elämäntavat" jotta saisi enemmän energiaa arkeen.

Kuvat olivat vähissä tällä reissulla, yllä kuva Vino Volo -baarista Bostonin lentokentällä. Bostonin ulkomaanterminaali on todella pieni; siitä löytyy tämä mukava viinibaari sekä perinteisempi pubin tyyppinen ravintola. Pitkän viikon jälkeen palkitsen yleensä itseni lasillisella viiniä ennen lennolle menemistä, ja jos vain on aikaa syödä kentällä hoidan senkin pois alta. Näin ollen voi siirtyä suoraan nukkumaan lentokoneeseen mentäessä, eikä tarvitse odottaa tarjoilua. Tällä kertaa se toimi hyvin, sain nukuttua 4-5 tuntia kotimatkalla.

Seuraava jenkkireissu on näillä näkymillä elokuussa, jolloin olen suunnitellut viettäväni samalla pitkän viikonlopun joko Bostonissa tai Bar Harborissa pohjois-Mainessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti