lauantai 8. huhtikuuta 2017

Viikon kuulumisia












Viikot menevät nopeasti, ja yhtäkkiä onkin jo huhtikuu. Kevät on täällä puhjennut täyteen kukkaan, ja luonto on herännyt taas eloon. Laskettelukamat on viety kellariin, ikkunat ja parveke pesty ja grillikausi avattu. Lämpötilat nousevat jo yli 20 asteen päivisin,  mutta illat ovat vielä viileät.

Töitä riittää jälleen enemmän kuin sitä ehtisi tehdäkään, ja iltaisin olen opiskellut tulevan kurssin esitehtävien parissa. Lisäksi meillä oli tällä viikolla kokous Bernissä, johon saapui kollegoita ympäri maailman. Näytimme heille Bernin kaupungin lisäksi myös Beatushöhlenin luolat sekä Gruyeressä sijaitsevan H.R. Giger museon ja linnan.

Teimme myös sushia viikko sitten, jotka onnistuivat mainiosti. Sushin tekemisessä olen huomannut että etenkin riisin keittäminen epäonnistuu usein, jolloin koko sushi-erä on pilalla. Bernistä on vaikea löytää hyviä sushipaikkoja, joten itsetehty sushi vie useimmiten kuitenkin voiton.

Tänä viikonloppuna äitini tulee tänne kyläilemään. Suunnitelmissa on viikonloppu Italian puolella, josta lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti