sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Düsseldorfiin tutustumassa








Lähdin Suomesta suoraan Düsseldorfiin Saksaan koulutukseen. Kyseessä oli lyhyt kahden yön reissu mukavien kollegoiden kanssa. Olin odottanut tätä reissua ja tätä koulutusta, mutta silti sinne vihdoin päästyäni olisin kaikkein mieluiten lähtenyt kotiin. En tiedä vaivasiko joku virus vai muuten vain uupumus, mutta olin todella kiitollinen astuessani Zürichiin menevään koneeseen jälleen.

Saimme vuokra-autoksi upean Jaguarin, jolla sopi hurjastella Saksan autobahnilla. Pääsimme lisäksi tutustumaan Düseeldorfin lähistöllä olevaan linnoitukseen sekä Saksan kulinaristisiin nautintoihin iltaisin. Viimeisenä päivänä kävimme vielä kiertelemässä parin kollegan kanssa Düsseldorfin keskustassa. Kyllä olut viimeisenä päivänä maistui hyvältä! Kaupunki oli koristeltu Oktoberfestin tunnelmaan ja terasseja oli joka puolella.

Pidin paljon Düsseldorfista, sekä sen vanhasta kaupungista useine terasseineen ja ravintoloineen, sekä joenvarren seesteisestä tunnelmasta. Olen varmaan käynyt täällä joskus aikaisemminkin, ehkä joulumarkkinoiden aikaan, mutta tämä kerta jää nyt varmasti mieleen (ainakin blogiin jää tästä reissusta jälki). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti