torstai 21. heinäkuuta 2016

Veneretkiä Raaseporissa







Mökillä veneily kuuluu jokaiseen kesään. En itse ole mikään varsinainen merelläkävijä, mutta onneksi veljeni on, ja pääsemme hänen kanssaan nauttimaan Suomen upeasta saaristosta.

Tänä kesänä kävimme veneellä mm. uudessa ravintolassa Barösundissa, eli Scola:ssa. Ravintola on rakennettu vanhan koulun tiloihin ja sitä ympäröi terassi upeilla näköaloilla. Ravintolassa tarjotaan lounasta seisovasta pöydästä jota on kovasti kehuttu. Vieressä on myös Pappagallo jäätelökioski, ruokakauppa ja merihenkisiä vaatteita myyvä kauppa. Oikein suositeltava kesäretkikohde, vaikkakin todella suosittu.

Meidän mökin läheltä löytyy myös Sandnäsudd, joka on kuulunut jo vuosien ajan vakiopaikkoihin, johon mennään ainakin kerran kesässä veneellä. Myös täältä löytyy terassi sekä ruokakauppa.

Vähän pidemmän merimatkan päästä löytyy myös Tammisaari, jossa myös käymme joskus veneellä. Tänä vuonna teimme kuitenkin reissun Tammisaareen autolla, ja valitsimme Sommarö:n pidemmälle ulottuvan veneretken kohteeksi. Myös täältä löytyvät samat palvelut: terassi ja ruokakauppa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti