sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Yes:n konsertissa Milanossa










Viime viikonloppu meni Milanossa. Bernistä pääsee kätevästi junalla kolmessa tunnissa suoralla junayhteydellä Milanoon. Matka kulkee läpi Alppien, ja on jo itsessään hieno kokemus alppimaisemineen. Olimme vuokranneet vanhan työkaverin kanssa airbnb:n kautta asunnon Milanon keskustasta. Huoneisto oli kahdessa kerroksessa ja oli kaikin puolin erittäin onnistunut ratkaisu. Olemme nyt jo useamman kerran saaneet airbnb:n kautta vuokrattua todella hienoja ja usein myös edullisia huoneistoja. Hotelliasuminen tuntuu nykyään jopa kompromissilta, pienessä ja ahtaassa huoneessa nukkumista en ainakaan työmatkustelun lisäksi vapaa-ajalla enää mielellään harrastaisi.

Lähdimme Milanoon alun perin Yes:n konserttia katsomaan. Samalla oli tietenkin oiva mahdollisuus tutustua kaupunkiin. Milano tunnetaan etenkin shoppailumahdollisuuksistaan ja Duomo-katedraalista. Duomoon emme menneet sisälle pitkien jonojen vuoksi, mutta olihan katedraali hienon näköinen myös ulkoapäin. Tänä viikonloppuna Milanossa sattui olemaan myös UEFA Cup:n finaali, joten kaupunki oli täynnä jalkapallofaneja luomassa juhlatunnelmaa.

Itse pidin todella paljon Milanosta, varsinkin hieman keskustan ulkopuolisista alueista. Itse keskusta on shoppailijan paratiisi, mutta koska yritän lähinnä päästä eroon tavarasta, en tullut ostaneeksi mitään erikoista. Myös kanaalialue ravintoloineen ja markkinoineen oli hieno kokemus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti