keskiviikko 8. heinäkuuta 2020

Koulun päättyminen ja muuta kivaa








Alkukesästä tapahtui paljon, sain koulun vihdoin päätökseen ja täytin 40 vuotta. Koulun päättyminen oli suuri helpotus, vaikka online valmistujaiset olivatkin pettymys. Päättäjäisseremonian jälkeen kävimme rannassa juomassa pari lasia skumppaa ja siinä se sitten oli. Vapaus oli edessä. Nautin koulun jälkeisestä vapaa-ajasta sekä siitä että saan mieleni mukaan valita mitä kirjoja luen. Olen todella kiitollinen kaikista niistä uusista ystävistä joita koulun myötä tuli, sekä tästä uudesta lukuinnosta.

40-vuotisjuhlat olivat tänä vuonna hillityt, kävimme Karusellin terassilla muutaman kaverin kanssa. Välillä satoi, välillä paistoi, mutta me istuimme siellä puoli päivää ja iltaa. Nyt tuntuu jo oikeasti hieman keski-ikäiseltä. Olen kuitenkin varma että hyviä vuosia on vielä edessä, ja nautin jokaisesta päivästä ehkä hieman enemmän kuin aikaisemmin. Elämä on tässä ja nyt.

Kävimme myös Imatralla kiipeilemässä yhden viikonlopun, nukkuen autossa. Tämä oli ensimmäinen kunnon reissu johonkin pitkään aikaan, jos ei mökkeilyä lasketa mukaan. Takaisin tullessa tuntui kuin olisi ollut poissa ikuisuuden. Rakastan metsässä oleskelua, aamu-uinteja ja retkiruuan laittamista. Olisin aina jossain telttailemassa tai luonnossa istuskelemassa jos se olisi mahdollista.

Mökillä Tammisaaressa on tullut vietettyä jonkun verran aikaa, erityisesti jäi mieleen yksi viikonloppu alkukesästä jolloin oli lämmin ja aurinkoinen keli. Kävimme uimassa Kolaholmenin rannassa, Tammisaaressa terassilla syömässä pizzaa ja muuten vain otimme rennosti. Näitä viikonloppuja jolloin ei oikein tapahdu mitään on ihana viettää nyt koulun päätyttyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti