perjantai 3. tammikuuta 2020

Pari viikkoa Suomessa meni kuin hujauksessa




Parin viikon oleskelu Suomessa joulun ja uudenvuoden yli on nyt ohi. Aika meni nopeasti, vaikka tuntuukin siltä kuin olisin ollut poissa Bernistä pidemmän aikaa. Ehdin nähdä ystäviä ja perhettä ja nauttia Suomen kaamoksesta. Joinain päivinä tuntui etten ehtinyt kunnolla edes heräämään ennen kuin aurinko jo laski. Toisaalta tämä aika on myös ihanaa hiljentymisen aikaa. Ei tarvitse tehdä mitään, koska ei ole paljon mitään mitä voisi edes tehdä.

Kävin myös kotonani Punavuoressa hakemassa pari minulle saapunutta kirjettä. Tuli ikävä omiin nurkkiin ja omaan kotiin. Mietin miksi ylipäänsä olen edelleen Sveitsissä. Kai se on niin että sitä aina sopeutuu sinne missä sitä aikaansa viettää. Suomess on vaan niin helppo olla kun ymmärtää mitä ihmiset puhuvat ja miten kaikki toimii.

Paluu arkeen tuntuu vaikealta ja ensi viikon työkalenteri mahdottoman täydeltä. Mietin miten pääsisin taas lomalle. Mutta kyllä kai se paluu arkeen tuntuu aina vaikealta, ja menee aikansa ennen kuin siihen taas tottuu. Sitä ennen on kuitenkin vielä viikonloppu ja viikonlopun laskettelut edessä!

2 kommenttia:

  1. I need to visit Finland one of these days.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. That would be super nice if you'd have the chance to visit!!

      Poista